2. Grad Poreč raspisao Javni natječaj za organizacije civilnog društva u području poljoprivrede

Temeljem Odluke o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Poreča-Parenzo za 2020. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede Upravni odjel za opću upravu i gospodarstvo Grada Poreča-Parenzo raspisuje Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede.

Natječaj je otvoren od 27.01.2020. godine do 27.02.2020. godine, a ukupna vrijednost natječaja u području poljoprivrede iznosi 240.000,00 kuna.

Sukladno članku 4, stavak 2 Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (Narodne novine 26/2015) dio natječajne procedure Grad Poreč – Parenzo provodi u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati).

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 20.02.2020. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je ovdje te na web stranici Grada Poreča.