2. Grad Poreč raspisao III. Javni natječaj za organizacije civilnog društva u području poljoprivrede

Grad Poreč je dana 12.06.2019. godine raspisao Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede. Natječaj je otvoren od 12.06.2019. godine do 12.07.2019. godine, a ukupna vrijednost natječaja u području poljoprivrede iznosi 60.000,00 kuna.

Sukladno članku 4, stavak 2 Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, dio natječajne procedure Grad Poreč – Parenzo provodi u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pa će tako Zaklada u okviru ovog natječaja obavljati poslove definirane u Uputama za prijavitelje ovog natječaja.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati).

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 03.07.2019. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je ovdje te na web stranici Grada Poreča.