2. Grad Poreč raspisao dva natječaja za organizacije civilnog društva

Grad Poreč raspisao dva natječaja za organizacije civilnog društva

Grad Poreč je dana 19.12.2018. godine raspisao 2 natječaja:

1. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede
  2. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture, zdravstva i socijalne skrbi

Natječaji su otvoreni od 19.12.2018.godine do 18.01.2019. godine, a ukupna vrijednost natječaja u području razvoja civilnog društva, kulture, zdravstva i socijalne skrbi iznosi 844.500,00 kuna, dok u je vrijednost natječaja području poljoprivrede 160.000,00 kuna.

Sukladno članku 4, stavak 2 Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge dio natječajne procedure Grad Porec – Parenzo provodi u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pa će tako Zaklada u okviru ovih natječaja obavljati poslove definirane u Uputama za prijavitelje svakog pojedinog natječaja.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati).

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr.

Natječajna dokumentacija dostupna je ovdje te na web stranici Grada Poreča.