2. ESF Info-radionice za programe usmjerene mladima

ESF Info-radionice za programe usmjerene mladima

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva i Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava organizira informativne  radionice u sklopu ESF Poziva ''Podrška programima usmjerenim mladima''.

Kodni broj Poziva je UP.02.1.1.04. a radionice će se održati sa sljedećim rasporedom:

Osijek   – srijeda, 19. srpnja 2017., 11:00 – 15:00;
Sveučilišni Kampus, Građevinski fakultet Osijek, dvorana MURSA (br. 03) u prizemlju; Vladimira Preloga 3

Zagreb – petak,   21. srpnja 2017., 11:00 – 15:00; Kongresni centar Forum, Radnička cesta 50

Radionice su namijenjene svim potencijalnim prijaviteljima – udrugama (savezima, mrežama koordinacijama i dr.) koje djeluju u području rada s mladima i za mlade te jedinicama lokalne i regionalne samouprave, kao i njihovim partnerima na projektu. Na informativnoj radionici detaljno će se predstaviti ciljevi, aktivnosti i ostali uvjeti Poziva.

Sve ostale informacije, kao i način prijave na radionice moguće je pronaći na sljedećim poveznicama: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1418  i  http://www.esf.hr/natjecaji/socijalno-ukljucivanje/podrska-programima-usmjerenim-mladima/.