2. Edukacija o školskom volontiranju

Edukacija o školskom volontiranju

DOOR i Forum za slobodu odgoja (FSO) organiziraju edukaciju Razvoj školskog volontiranja: Volontiranje u radu s djecom i mladima i menadžment volontera te pozivaju odgojno-obrazovne djelatnike i sve druge zainteresirane na edukaciju o razvoju školskog volontiranja s s područja Krapinsko-zagorske županije da se prijave za sudjelovanje u edukaciji.

Cilj edukacije je priprema za  uspostavljanje volonterskog programa u radu s djecom i mladima te za kvalitetno upravljanje vanjskim volonterima u školama, a održat će se od 2. do 4. Listopada na području Krapinsko-zagorske županije.Prijave se šalju na vkozic@fso.hr najkasnije do 25. rujna.

Troškovi edukacije, smještaja i objeda te prijevoza polaznika edukacije bit će pokriveni projektom o čemu će izabrani polaznici dobiti detaljniju informaciju. Više informacija možete pronaći ovdje.

Edukacija se održava u sklopu projekta "Moj okoliš, moja budućnost!" koji provodi DOOR u partnerstvu s FSO-om i Osnovnom školom Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog.