2. Edukacija “Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice” u Rijeci

U sklopu programa "Aktivni u zajednici" Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s HGK Županijskom komorom Rijeka organizira besplatnu edukaciju "Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice" koje će se održati u ponedjeljak 23.07.2018. s početkom u 09:00 u HGK – Županijskoj komori Rijeka, velika dvorana u prizemlju, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka.

Edukacija se organizira za poslovne subjekte s područja Primorsko-goranske županije, a cilj je upoznati predstavnike poslovnih subjekata s konceptom društveno odgovornog poslovanja, zašto je ono bitno, tko sve od njega može imati koristi te kako i zašto surađivati s lokalnom zajednicom.

Pozivamo Vas da se do najkasnije 22.07.2018. godine prijavite putem on – line prijavnice koju možete pronaći ovdje.

Službeni poziv možete pronaći ovdje.

Edukacija se organizira u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ kojeg Zaklada provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.