2. Edukacija “Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice” u Sisku i Zaboku

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ organizira predavanje „Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja zajednice“ za sve predstavnike poslovnih subjekata i ostale zainteresirane u Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Predavanje će se održati kako slijedi u:

• srijedu 10.10.2018. godine u 11:00 u HGK – Županijskoj komori Sisak, Kranjčevićeva 16, Sisak
  • četvrtak 11.10.2018.godine u 10:00 u Gradskoj galeriji Grada Zaboka, Zivtov trg 10, Zabok

Predavanje će održati Upraviteljica Zaklade Helga Možé Glavan a cilj predavanja je upoznati predstavnike poslovnih subjekata s konceptom društveno odgovornog poslovanja, zašto je ono bitno, tko sve od njega može imati koristi te kako i zašto surađivati s lokalnom zajednicom.

Program predavanja:

Društveno odgovorne tvrtke – trend ili potreba
Društveno odgovorno poslovanje – dobar PR ili prave vrijednosti
Doniranje novca, znanja, vremena – i to je filantropija
Korporativna filantropija
Suradnja poslovnog sektora i lokalne zajednice

Predavanje se organizira u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ kojeg Zaklada provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.

PRIJAVE SISAK putem linka: https://bit.ly/2y9Vzdf
PRIJAVE ZABOK na e-mail: lag@zagorje-sutla.eu

Pozivi za pojedini grad u nastavku.