2. Edukacija “Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice” u Puli i Rijeci

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ organizira predavanje „Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja zajednice“ za sve predstavnike poslovnih subjekata i ostale zainteresirane u Primorsko-goranskoj županiji i Istarskoj županiji. Predavanje će se održati kako slijedi u:

• ponedjeljak 24.09.2018. godine u 09:00 u HGK – Županijskoj komori Pula, velika dvorana, Carrarina 5, Pula
  • srijedu 26.09.2018.godine u 09:00 u HGK – Županijskoj komori Rijeka, velika dvorana u prizemlju, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka

Predavanje će održati Upraviteljica Zaklade Helga Možé Glavan a cilj predavanja je upoznati predstavnike poslovnih subjekata s konceptom društveno odgovornog poslovanja, zašto je ono bitno, tko sve od njega može imati koristi te kako i zašto surađivati s lokalnom zajednicom.

Program predavanja:

• Društveno odgovorne tvrtke – trend ili potreba
  • Društveno odgovorno poslovanje – dobar PR ili prave vrijednosti
  • Doniranje novca, znanja, vremena – i to je filantropija
  • Korporativna filantropija
  • Suradnja poslovnog sektora i lokalne zajednice

Predavanje se organizira u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ kojeg Zaklada provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.

PRIJAVE PULA na mail: kvitasovic@hgk.hr
PRIJAVE RIJEKA putem linka: https://bit.ly/2xrVOzP

Pozivi za pojedini grad u nastavku.