2. e-Savjetovanje o Nacrtu prijedloga Pravilnika vezano za program javnih potreba u sportu

U tijeku je Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Pravilnika o metodologiji, rokovima za izradu i dostavu, načinu izvršavanja programa javnih potreba, o načinu i rokovima izvještavanja o provedbi programa te o metodologiji izrade financijskog plana javnih potreba u sportu. Naime, na temelju članka 75. stavka 13. Zakona o sportu (Narodne novine, broj 71/06, 150/08, 124/10, 124/11, 86/12, 94/13, 85/15 i 19/16), državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport donosi Pravilnik kojim će se urediti područje financiranja športa te propisati metodologija i rokovi za izradu i dostavu programa javnih potreba, način izvršavanja programa javnih potreba, način i rokovi izvještavanja o provedbi programa javnih potreba te metodologija izrade financijskog plana. Rok za zaprimanje komentara je 30 dana od početka javnog savjetovanja. Povratna informacija biti će objavljena u sustavu e-savjetovanja.

Savjetovanje je otvoreno do: 7.9.2017.

Više na: https://esavjetovanja.gov.hr