2. Odgođeno predavanje: Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i HGK - Županijska komora Rijeka odgađaju predavanje koje se trebalo održati sutra, 14.05.2019. godine s početkom u 13:00 sati. Predavanje se planira održati u narednom periodu te će obavijest o idućem terminu biti pravovremeno objavljena.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i ove godine provodi predavanje: Društveno odgovorno poslovanje u funkciji razvoja lokalne zajednice" koje se održava u sklopu programa "Aktivni u zajednici", a koje je namijenjeno poslovnim subjektima.

Prvo predavanje u 2019. godini održati će se u suradnji s HGK - Županijskom komorom Rijeka, 14. svibnja 2019. godine s početkom u 13:00 sati, a namijenjeno je svim poslovnim subjektima iz Pirmorsko - goranske županije.

Načelo filantropije sve se više promovira u ekonomiji i poslovnom svijetu te se uz rast korporacija pojavilo kao svojevrsna kontrola odgovornosti koje takva akumulacija profita zahtjeva. U tom smislu nastaje pojam društveno odgovornog poduzetništva, odnosno koncepta poslovanja u kojem poduzeće  dobrovoljno i bez zakonske ili druge prisile nastoji uskladiti svoje poslovanje s potrebama u društvu i to u najširem mogućem smislu, od svoga proizvoda, načina na koji ga proizvodi, resursa koje upotrebljava i načina nabave i prodaje, utjecaja na okoliš i radnih uvjeta pa sve do ulaganja u društvenu zajednicu i brige o vlastitom utjecaju na nju.

Cilj radionice je upoznati predstavnike poslovnih subjekata s konceptom društveno odgovornog poslovanja, zašto je ono bitno, tko sve od njega može imati koristi, kako i zašto surađivati s lokalnom zajednicom.

PRIJAVU za sudjelovanje na radionici možete izvršiti putem poveznice do ponedjeljka, 13. svibnja 2019. ili do popunjenja slobodnih mjesta.

Pozivamo Vas da se odazovete radionici i uključite u provedbu programa „Aktivni u zajednici“ jer svi smo dio zajednice i samo zajedničkim radom i umrežavanjem možemo doprinijeti povećanju kvalitete života u istoj.

Službeni Poziv možete preuzeti ovdje.

...aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!