2. Dobrotvorka godine 2017

Dobrotvorka godine 2017

Zaklada ZAMAH već 8. godinu za redom organizira izbor "dobrotvorka godine" kako bi naglasila važnost dobrotvornog rada, djelovanja za opće dobro i ženskoga doprinosa razvoju filantropije. Osim toga, dodjelom nagrade „Josipa Vancaš – dobrotvorke godine“ Zaklada želi poduprijela žene u Hrvatskoj da prepoznatljivije i svjesnije koriste filantropiju za društveni boljitak i položaj žena te omoguće promjene u društvu.

Dobrotvorka godine može biti državljanka Republike Hrvatske koja svojim djelovanjem pridonosi jačanju uloge žena u društvu, ima pozitivan utjecaj na život šire društvene zajednice te joj vidljivo pridonosi svojim djelovanjem, sudjeluje u dobrotvornim akcijama ili davanju priloga jednoj ili više neprofitnih organizacija, osobno daje financijska sredstva za javnu dobrotvornu akciju, potiče i usmjerava druge na davanje potpore organizacijama koje djeluju na rješavanju problema u zajednici te potiče druge osobe da postanu dobročinitelji.

Prijave su otvorene sve do 27. studenog 2017. godine, a prijavnicu te više o izboru možete pronaći ovdje.