1. Novosti iz udruga
  2. Dan sporta u DC Rojc

Dan sporta u DC Rojc

Savez udruga Rojc dana 14.09.2019. godine organizira Dan sporta DC Rojc. Dan sporta je zajednička manifestacija sportskih udruga koje djeluju u Rojcu, a koje imaju za cilj: prezentirati rad sportskih udruga, povezati ih međusobno i približiti građanima rad sportskih udruga. Sportske organizacije čine veliki dio ponude Rojca za građane Pule, što je potvrdilo i nedavno ispitivanje javnog mijenja o DC Rojc. Cilj manifestacije je građanima i rojčanima još više približiti rad sportskih udruga te ih dodatno povezati.

Ideja je da putem ove manifestacije predstavite rad svoje udruge, a to je moguće na slijedeće načine:

1. Pokazne vježbe - na velikom parkingu Rojca moći ćete predstaviti rad vaše udruge putem pokaznih vježbi (npr. plesna točka, pokazna vježba borilačkih vještina itd.)
2. Otvorena vrata udruge - gdje bi u istom terminu imali otvorena vrata i netko od vaših članova bio prisutan u udruzi za davanje informacija građanima
3. Štandovi ispred Rojca - gdje ćete moći dijeliti promotivne materijale vaših udruga i informacije o upisu

Također će biti organiziran turnir u malom nogometu i košarci. Tom se prilikom pozivaju udruge da prijave svoje timove (najmanje 5 osoba u timu), dok će osobe koje se prijave pojedinačno biti pripojene nekoj ekipi.

Za sve dodatne informacije i prijave možete kontaktirati Vedrana Stanića na broj telefona 099 743 0458 ili na e-mail adresu: surojc.vedran@gmail.com