1. Novosti iz civilnog društva
  2. ACT grupa otvorila prijave za Akademiju poslovnih vještina

ACT grupa otvorila prijave za Akademiju poslovnih vještina

ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, u suradnji s tvrtkama 404, A1 Hrvatska, Erste&Steiermärkische Bank, INA, Njuškalo, Philip Morris Zagreb i PwC Hrvatska po drugi puta organizira Akademiju poslovnih vještina.

Jednogodišnji program edukacija namijenjen je menadžerima/icama organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora.

Pohađanjem Akademije poslovnih vještina  direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/ice odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva ili društvenom/impact poduzeću će, zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije.
Program će odvijati od listopada 2019. do svibnja 2020. u Zagrebu kroz 13 cjelodnevnih edukacija.

Prijave za drugu generaciju od 25 polaznika/ica Akademije poslovnih vještina otvorene su do petka, 4. listopada u 12 sati na https://akademija.dp.hr/prijavnica/.

Više informacija o programu možete pronaći na slijedećem linku: https://akademija.dp.hr/.
 

Povratak na prethodnu stranicu