1. Natječaji
  2. Otvoreni natječaji

Natječaj iz Filantropskog fonda “Zajedno za zajednicu” - 12.05.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s partnerskom Zakladom „Kajo Dadić“ raspisuje Natječaj iz Filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“.

Sredstva za dodjelu financijskih potpora putem ovog Natječaja osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva te članovi „Filantropskog fonda 'Zajedno za zajednicu'“: Milenij hoteli iz Opatije, Valamar Riviera iz Poreča te Turistička zajednica Općine Brinje.

Ukupna vrijednost natječaja je 50.000,00 Kn.

Obzirom na neiskorištenost sredstava po natječaju „Zajedno za zajednicu“ od dana 15.02.2017. godine te neispunjavanje uvjeta dodjele 2 potpore za Ličko-senjsku županiju, predmetni natječaj raspisuje se za udruge i ustanove sa sjedištem u Ličko-senjskoj županiji.

Projekti koji se prijavljuju na ovaj natječaj moraju doprinijeti razvoju lokalne zajednice, riješiti konkretne probleme detektirane u istima te povećati kvalitetu života lokalnog stanovništva i brojnih turista. Projekti bi trebali biti usmjereni kreiranju ili uređenju postojećeg okoliša i javnog prostora, osmišljavanju raznolikih i inovativnih sadržaja te kreiranju aktivnosti za turiste i domicilno stanovništvo.

Projektne aktivnosti moraju biti provedene na području Općine Brinje i to u vremenskom razdoblju od 15.07. do 15.10.2017. godine.

Rok za prijavu je 12. lipanj 2017. godine.